Wódka i włosy kefir KOMENTARZE
kuchnia

Wódka i włosy kefir KOMENTARZE

  • ocena
  • nowy
  • hair_katrin awatar

    hair_katrin

    09.09.2018
    119

    40 zdjęcia
    Co należy zrobić, jeśli nie są prezentowane genetyka elegancki włosy? Jak dbać o cienkie, porowate, rozjaśnionych włosach.

    Witam wszystkich! Ta recenzja najtrudniejszym i najbardziej pojemny wszystkim, że mam! Jest to długość ścieżki życia) Zawsze lubiłem piękne, długie włosy. Rosną im nie działał przez wiele lat! Nie mogę powiedzieć, że teraz ja osiągnęły doskonałe włosy.

  • La_Sirene awatar

    La_Sirene

    24.03.2015
    355

    41 zdjęcia
    Wreszcie wiem, jak zrobić włosy piękne i błyszczące! Homemade maska, sprawdzone narzędzia do wzrostu i utraty włosów. Sposoby rosną włosy w domu. Zdjęcia przed i po.

    Dzień dobry :) Tu wreszcie, że dojrzewa w przeglądzie produktów do pielęgnacji włosów i jest gotowy w każdym szczególe i krok po kroku, aby opowiedzieć swoją historię o transformacji washcloths w coś przyzwoitego. Ta historia - moja duma, więc znaków i emocji będzie dużo. Przygotuj się.

  • Julia tita Avatar

    Julia tita

    23/10/2018
    34

    25 zdjęcia
    Jak nie nauczyć ich włosy po 2 latach, dużo zdjęć

    Wszystkie życzenia, to długa review-historia jak ja marzyłam o długich włosach i niemal osiągnęła pożądaną Prehistoria: Powrót do lat 12, mama obstrigla moje włosy pod quady, turystyka więc lat, zdałem sobie sprawę, że chcę do tyłu długie włosy ... i tylko 25godam I prawie osiągnęła to, co chcę ..

  • Vikysha_meow_meow awatar

    Vikysha_meow_meow

    26.02.2018
    83

    39 zdjęcia
    Jak odzyskać moje włosy po 7 odbarwiony i hodowano z quadów! Tylko najlepsze, skuteczne metody, bez priukrashivaniy.Samoe ważniejsze, troska, i będą dzielić moją historię z Vami.Ogromneyshaya, nie powtarzać swoje błędy!

    Witam!) Cóż, postanowiłem również podzielić się z wami moim doświadczeniem w pielęgnacji włosów .Mogu tylko powiedzieć, że mam go bardzo bogatyy.I chciałbym powiedzieć, że nie jest to plus ...

  • SvetikG awatar

    SvetikG

    24.03.2016
    43

    60 zdjęcia
    ♥♥♥ Diary włosów z uprawy „sankcja - łysy Girl” do kapłanów. Przegląd aktualizowane co miesiąc. DOJAZD 01/01/2016

    Ayrek - to tylko vospihitelny strona, która pomogła mi nauczyć się dbać o siebie. Zawsze miałem dużo pytań, ale jak ustawić je w internecie - nie wiedziałem.

  • tatyanblack awatar

    tatyanblack

    04/06/2018
    139

    90 zdjęcia
    Jak dbać o włosy z porowatego końcach Split? Jak rozwijać długie włosy? Dlaczego włosy nie świecą? Jak radzić sobie ze skalowaniem do głowy i wypadanie włosów? Moje osobiste doświadczenia, porady, odpowiedzi na te i wiele innych pytań w wycofaniu 🙂

    Pozdrowienia! Od dzieciństwa moim marzeniem miał długie proste włosy do pasa, i że nadal świeciło! Wielu uważa je oznaką zdrowia. Myślę, że idea ta krąży w społeczeństwie, ponieważ niektórych prymitywnych instynktów, czyli dlaczego ludzie uważają długie włosy znak kobiecości i kobiet w stały ...

  • erisek awatar

    eris

    27.07.2018
    53

    23 zdjęcia
    AKTUALIZACJA! 8.10.18.Vosstanovlenie Włosy / VIDEO / Frizzy, suche, porowate, Pushan, bielone włosy.

    Witam wszystkich! I dojrzewały przez długi czas, aby napisać opinię o pielęgnacji włosów, ponieważ ta kwestia jest dla mnie najważniejsze w ciągu ostatnich kilku lat. Mam naturę brązowe kręcone włosy. Nie będę wchodził w szczegóły tego, co się z nimi wcześniej, a ja natychmiast rozpocząć w 2015 roku.

  • La Belle Helene awatar

    Piękna Helene

    30.04.2016
    74

    18 zdjęcia
    Jak rosną włosy od długości quady do długości pasa! Z blondynka do naturalnego koloru włosów !!! Wiele zdjęć (moje włosy różnej długości i jakości). Podstawowe zasady mojej pielęgnacji włosów !!!

    Wiele pań lubi eksperymentować z długością i kolorem jej włosów, ja również nie oszczędził los siewu! Ale jak wiesz, przycinanie jest łatwiejsze niż się rozwijać i zepsuć częste barwienie i niewłaściwa pielęgnacja jest łatwiejsza niż przywrócić!

  • nogamenolife999 awatar

    nogamenolife999

    18.07.2018
    51

    17 zdjęcia
    Długie i zadbane włosy - jest to bardzo trudne. Jak pozbyć się wypadanie włosów? Łupież? Jak prawidłowo dbać o nich? Powiem ci wszystko o ich pielęgnacji włosów i dają dobre rady 😉

    Dzień dobry! Aby napisać tę recenzję zajęło sporo czasu. Każdego dnia usiadłem na niego i pomyślałem, że można dodać, starając się wycisnąć wszystkie soki. Opowiem wam moją małą historię o włosach i wiele ciekawych rzeczy.

  • katerina2198 awatar

    katerina2198

    13.08.2018
    29

    15 zdjęcia
    Spacer z luksusowym włosów blond naturalnych stać się znowu rozwijać swoją barwę. Historia moje włosy, moje łatwą konserwację, dużo zdjęć i wskazówek dla tych, którzy próbują rosnąć grzywę.

    Witam wszystkich! W dzisiejszym przypomnieć chcieliby podzielić się swoimi doświadczeniami z dbałością o długich włosach, opowiedzieć swoją historię o tym, jak można żyć z piękne włosy, a potem w pewnym momencie, pomalowane na blondynkę, a następnie ponownie się rozwijać swój własny kolor.

  • alena_hair awatar

    alena_hair

    24/10/2016
    29

    29 zdjęcia
    Od myszy ogon włosy przekształcony grzywę konia dla god.Realno to? TAK !!!

    Witam wszystkich! Ja jestem prawdziwym hairmanyachka prostu nie można powiedzieć o pielęgnacji włosów. Zawsze kładę tę recenzję na następny raz, bo naprawdę mają coś do powiedzenia i to będzie jeśli mnogo.Gotovy dowiedzieć się, jak włączyć grzywy ogona myszy?

  • VaVaVoom awatar

    VaVaVoom

    13.01.2016
    174

    22 zdjęcia
    O włosach bez fanatyzmu 😉 To naprawdę sprawia, że ​​moje włosy są piękniejsze i lepsze! Także: czy środki pomocy na porost włosów? Powinienem zrezygnować prasowania i malowanie? Priorytety i oszczędności w pielęgnacji włosów, mój system. (Photo pre-post)

    Witam wszystkich miłośników higieny osobistej! Dzisiaj będą dzielić się swoim doświadczeniem pielęgnacji włosów. Pierwsze napisać tę recenzję, nie wyznaczają cele określone tutaj całe swoje doświadczenie, pokazują, jak zmienić moje włosy i skręcić w przegląd Podręcznika włosów maniaka.

  • Anthuria awatar

    Anthuria

    01.02.2017
    147

    35 zdjęcia
    Spełniają moje włosy. Długość 125 cm! Początek, cała historia pielęgnacji włosów, smutku i radości, Moja super agenta! Według psychologa, moje świadectwo, headbanging! Milion ph kolaże! Zdjęcia kąpieli i suszenie, czesanie, włosy! Live Photo & zdjęciowa !!!

    Ostrzegam cię raz, a następnie zawiera zdjęcia i materiały nie są dla osób o słabym sercu! Fani gotyku i grozy! Wszystko tu do mnie !!! URRAAA! I did it !!! Cześć, dziewczyny! To otzyv- pamiętnik. Dziś chcę się z tobą spotkać, a także wprowadzenie do włosów.

  • Yanocka_17 awatar

    Yanocka_17

    21/11/2017
    90

    37 zdjęcia
    Historia mojego volos🖤Kak przez 3,5 lat, wzrosła ich kolor, przywrócono jakość i gęstość. Obchodzi, witaminy i tak dalej. Wiele zdjęć przed / po. Zaktualizowano 14/09/2018

    Wszystko duża cześć !!! Zapoznajmy, nazywam się Jan, jestem 24 lat. Postanowiłem podzielić się moją historię otraschivaniya naturalne blond włosy. Zaczęło się od tego, że w swoich studenckich czasów, kiedy miałem 20 lat, muszę rozjaśnić włosy pasmami S od dobrego pana, dobry pro ...

  • obraz Nataly Grace

    Nataly Grace

    17/12/2016
    59

    35 zdjęcia
    Total Recall UPDATE 2017 Pozbycie sekcji porowatość, łamliwość. O wygładzając, nawilżając i nadając połysk i gładkość włosów. REVISED moją opiekę, dużo zdjęć przed i po

    Witam wszystkich! REVISED komentarz poniżej. Cóż, drodzy czytelnicy, usiąść, dziś opowiedzieć historię, która jest stara jak świat. Po pierwsze, port i strizhom, a potem płaczemy i nie wiem co robić. To cały ja. Dlatego niech nas z tłem.

  • Framboise awatar

    malina

    23.07.2018
    25

    24 zdjęcia
    Obchodzi porowatą, puszyste włosy. Jak rosną w pełnym kolorze! Historia moich włosów począwszy od opieki i od pasa w górę.

    Dzień dobry wszystkim! Dziś chcę mówić o moich włosach i jak udało mi się doprowadzić je do przyzwoitego stanu. Ta historia zaczęła się dawno temu, ale to, co sprawia, że ​​jestem szczęśliwy, że teraz wszystko, co musisz zrobić, to po prostu, aby utrzymać włosy, a nie przywracać je, jak to było wcześniej.

  • tihiromi133 awatar

    tihiromi133

    25.09.2018
    7

    Tylko jedna noc będzie żył, a gąbka płynny i cienkie, jeszcze. Maska do domu na noc do przywrócenia mocy włosów, mam zapisane. Zdjęcia przed / po.

    Więc wróciłem do domu masek i winy jednego z sytuacją. Nieudana kampania do fryzjera, może dać dobry start jest rozpoczęcie intensywnej opieki dla swoich włosów. Że sama zacznie się powiedzieć o wszystkim. Przyjemnej lektury, należy rozważyć punktów jest bardzo mała.

  • MissJu awatar

    MissJu

    18/10/2018
    32

    10 zdjęcia
    Historia całoroczny, albo jak ja zyskały karę 12 miesięcy 😍

    Pozdrowienia, piękne długie myślałem napisać recenzję jeśli, jak moje włosy nie jest długa i doskonały, ale nadal postanowił podzielić się doświadczeniami! Wstęp: W odległej nastolatek (miałem 11-13 lat), byłem w obliczu problemów związanych z utratą włosów.

  • Shatenochkalvs awatar

    Shatenochkalvs

    02.04.2017
    35

    12 zdjęcia
    Niesamowita przemiana włosów! Nie uwierzysz własnym oczom 😉

    Dzień dobry! W niektórych z moich opinii, ja już wspomniano, że w odległym 2010 roku, byłem pergidrolnoy jądrowej blond którzy niemiłosiernie włosy bielenie co miesiąc .. Po tym wszystkim, natura dała mi falowane włosy ciemny brązowy kolor.

  • Infanty awatar

    Infanty

    2.05.2017
    234

    52 zdjęcia
    Piękna blondynka nie jest z natury - marzenie czy rzeczywistość? Encyklopedia moim zasięgu pielęgnacji włosów dla wszystkich problemów włosów i skóry głowy, przegląd popularnych procedur, historia otraschivaniya niegrzeczne blondynka do metra. Wiele zdjęć z → proces → PO.

    Dzień dobry!) I w końcu udało mi się zebrać myśli, aby opisać wszystkie moje pielęgnacji włosów, ponieważ ostatnio Często jestem pytany, jak się nimi zająć w rzeczywistości ideę tego przeglądu w mojej głowie przez długi czas ale zawsze czułem, że jeszcze do tego czasu, aż ...

  • MariReview awatar

    MariReview

    22.03.2018
    133

    19 zdjęcia
    Z blondu na jego kolor, z placu na włosy do pasa, z Natura siberica do Kerastase ... Epicka opowieść o moich włosach 🙂 utraty włosów po urodzeniu jest bardzo łatwo zatrzymać, powiedzieć, jak to zrobić. Wiele z moich środków ...

    Witam wszystkich! Ta recenzja będzie długa, więc można zaopatrzyć się twoja kawa lub herbata adorować temat włosów i lubię czytać o pozostawiając inne dziewczęta)) Choć jakoś dbać o włosy, zacząłem pięć lat temu, kiedy odkryłem irecommend.

  • _Sakura_ awatar

    _Sakura_

    21.09.2015
    171

    32 zdjęcia
    I prawie stracił włosy na ich głupotę. Jak mogę je odzyskać? Trochę cierpliwości + tajnego składnika, który wykonany moje włosy są długie i grube. Zdjęcia i szczegóły w sobie przypomnieć. ☆ ☆ AKTUALIZACJA 09/02/2016

    Witam wszystkich !!! Moje włosy - kameleony: naturalny kolor - jasnobrązowy, lato Fade to biały i ciemniejsze w zimie i dać trochę ryzhinoy. Ponadto, kolor może być zniekształcony nawet w ciągu dnia, w zależności od oświetlenia. Myślę, że jest to znany wszystkim właścicielom blond włosy).

  • Lolli007 awatar

    Lolli007

    19.09.2018
    17

    4 zdjęcia
    Pielęgnacja włosów po zabiegu. Rosnący włos od podstaw. Dużo zdjęć!

    Szczególnie wrażliwy i sympatyczny nie lepiej oglądać około rok temu po operacji Me ogolone włosy. To nie było tak dużo gorzej i straszne było po. Przede mną nie było problemu jak najszybciej rosną włosy od zera. Zrobiłem wiele rzeczy, które nie mogą być warte zrobienia. PRZED.

  • Elena_Prekrasna_ya awatar

    Elena_Prekrasna_ya

    17/10/2018
    28

    13 zdjęcia
    Rozwijaj swój własny kolor. Historia moich włosów: jak zabić i wskrzesić Back)) prowadzi do 10 miesięcy. Naprawa i opieki dzisiaj. + Dużo zdjęć

    Saga rośnie początek jesienią 2017 roku, kiedy zamiast małego sezonowego „linienia” poszedł prawdziwe „volosopad”. Wcześniej tak się nie stało, oczywiście spadły, ale nie w taki kolichestve..Vo podczas mycia i czesania, zacząłem wyciągać z ich małym puchochkami.

  • Superlisha awatar

    Superlisha

    24/10/2016
    56

    26 zdjęcia
    Rosną włosy do pasa przez 2 lata !! Reinkarnacja blondynka z długimi włosami brązowy włosach na placu! Skuteczna maska ​​do wzrostu! Porady, w jaki sposób przedłużyć czystości włosy w ciągu kilku minut !!! Wiele zdjęć przed i po!

    Witam wszystkich! W tym przeglądzie powiem wam, jak już uprawiane i przywrócone swoje włosy w 2 lata! Nie będzie wiele zdjęć (niestety, pojedyncze zdjęcia z włosami mam zatem będzie zdjęcie życia), maski recepty i sekret jak rozszerzyć czyste włosy. Z natury mam jasnobrązowe włosy.

  • sweetblondie awatar

    sweetblondie

    16.09.2018
    18

    3 zdjęcia
    Tkaniny jedwabne włosy to wszystko maski! Wzmocnienie korzenie, odzysku, żywienie, super myagkost.Moya domowe maski + HAIR PŁUKANIA wywar z rumianku dla blondynki ❣️💋

    Witam wszystkich! Dziś opowie o swojej ulubionej masce domu do włosów, które robiłem wcześniej jest bardzo powszechne, ale teraz rozlanego i robią bardzo rzadko, ale mimo to jest bardzo klassnaya.Itak, musimy: -oblepihovoe olej (1,5 łyżki) -kastorovoe olej (1 łyżka stołowa) -repeynoe (1 łyżeczka) ...

  • Casablanca @ awatar

    Casablanca @

    24.06.2015
    62

    32 zdjęcia
    Piękne i zadbane volosy- godności każdej dziewczyny! O tym, jak dbać o ich zniszczonych włosów w domu! Podstawowe zasady, dzięki którym twoje włosy będą w dobrym stanie !!! AKTUALIZACJA

    Witam wszystkich! Więc postanowiłem podzielić się moim doświadczeniem w pielęgnacji włosów! W tym przeglądzie chcę mówić o swoich doświadczeniach na pielęgnacji włosów w domu, jak również to, co zidentyfikowano podstawowe zasady, aby utrzymać piękno i wytrzymałość włosów!

  • Olya1491 awatar

    Olya1491

    10.08.2018
    11

    20 zdjęcia
    Przegląd długi zhizn⏳ robię różne myje, rozjaśnia włosy wychodzą z czarnej, a następnie lizać swoje rany, a co wyszło

    Dobra pora dnia) Myślę, że jest to dzień, kiedy mogę udostępnić informacje zwrotne o tym, jak rozwijać zdrowe włosy. Po prostu chcę cię ostrzec, że przegląd jak opowiadania, dużo informatsii.Ya postanowili podzielić na dwie części: 1. o okrashivaniesmyvkiosvetlenie 2.

  • marynicc awatar

    marynicc

    28.06.2018
    3

    16 zdjęcia
    Szybszy wzrost włosów jest dla Ciebie! Pielęgnacja włosów w domu! Najlepsze Witaminy dla włosów! Wszystkie sekrety pielęgnacji !!! + mnóstwo zdjęć !!!

    Dzień dobry, wieczorem lub rano !!!)))) Kontekst Zwalczanie włosy trwa przez całe życie! Moje włosy są kręcone, puszyste, obszerny, nie na 1000000 poslushnye- chciałbym powiedzieć prosto Afryki !!!!

  • Elliz awatar

    Elliz

    12.07.2017
    18

    6 zdjęć
    Jak zatrzymać wypadanie włosów

    Dzień dobry! W tym przeglądzie, ja przygotowywałem przez długi czas, dojrzała psychicznie, ponieważ jest ogromny i pełen emocji. Chciałem wam powiedzieć, drodzy czytelnicy, jak radzić sobie z takim problemem jak wypadanie włosów.

  • EkaterinaMissTiss awatar

    EkaterinaMissTiss

    28.02.2016
    20

    20 zdjęcia
    „Nie chcę być łysy” - to znaczy, że krzyczała moje odbicie w lustrze. Opowieść o tym, jak zacząłem się rozwijać swoje cienkie, cienkie włosy. Aktualizować 13.11.2016.

    Pozdrowienia! Nazywam się Kate, jestem 24 lat i zawsze byłem zwycięzcą ogona myszy. Rodzaj włosów: tłuste włosy u nasady i suchych końcach. Często boli i boli, do dnia dzisiejszego. Wielu ludzi wierzy, że nie ma nic złego w tym wskazywać na niego.

  • HappyLadyKaty awatar

    HappyLadyKaty

    25.02.2017
    18

    8 zdjęcia
    Historia warkocz z najbardziej dupie. Zamówiliśmy zwykły prawdy? Ile mogą rosnąć włosy w ciągu ostatniego miesiąca? Czy czerwony pieprz i musztarda na rolce? Wyjaśnienie środków ludowej - to rzeczywistość? I obalić wszystkie mity!

    Mogę stać Rapunzel w krótkim czasie? Jak skuteczna jest musztarda, jeśli jego rozpiętość nie jest chlebem? W tym przeglądzie nie znajdzie laudatory Ody opieki domowej. Tutaj, tylko prawdziwy i sprawiedliwy obraz przed i po, aby sądzić cię wyciągnąć własne wnioski.

  • Lanass12 awatar

    Lanass12

    30/10/2017
    18

    10 zdjęcia
    Jak rozwijać i schludny cienkie i porowate włosy? Moja historia, porady + ZDJĘCIA wynik.

    Witamy! Dziś chcę opowiedzieć wam moją historię otraschivaniya włosy. Jeśli jesteś zainteresowany w tym temacie i istotne, potem pytaj) w temacie pielęgnacji włosów nie jestem początkujący, to co naprawdę kocham i znajomość kopanie dużo, więc chcę podzielić się nimi z wami.

  • Sashynka awatar

    Sashynka

    21.06.2018
    38

    36 zdjęcia
    Jak dbać o włosy po wybielaniu. Czy to możliwe, aby rozwijać ich porowatej włosy farbowanie?

    Dzień dobry!) I w końcu udało mi się zebrać myśli, aby opisać wszystkie moje pielęgnacji włosów, ponieważ ostatnio Często jestem pytany, jak się nimi zająć.

  • veronia86 awatar

    veronia86

    19/10/2017
    17

    22 zdjęcia
    Jak wróciłem do mojego koloru włosów. Z blondynka do rosyjskiej piękności. Dwa kroki na drodze do długo zdrowych włosów w detstve.Opyt długości 10 lat. Pozbycie volosopada po dwóch ciążach. Aktualizowane co miesiąc!

    Pozdrowienia dla wszystkich chitayuschihmoy przeglądu pielęgnacji włosów! Ta recenzja składa się z dwóch części: 1. Jak dorastałem Blondie zwrócony swoją naturalną gęstość i stał NATUREL. 2. Przestałem po dwóch ciąży VOLOSOPAD, ta część zostanie zaktualizowany, wszystko w tym procesie.

  • Polina13042014 awatar

    Polina13042014

    20.08.2018
    8

    2 zdjęcia
    ♥ przywrócić kursy włosów z wami ♥ ♥ sposoby ekonomiczne wyniki i wkrótce nowy kurs :)

    Witam moja droga. Jest to moja pierwsza opinia, i myślę, że byłoby najlepiej zacząć najważniejszą mojego problemu - włosy. Nie będę malować zbyt wierszem, bo wiem jak to jest czasami nudne)) HISTORIA włosy zaczęły spadać w lipcu.

  • MamaMalini awatar

    MamaMalini

    04.08.2018
    18

    6 zdjęć
    Odnosząc ocena volosomanyachki ... I poradził sobie z łysieniem ...

    Nigdy nie myślałem, że będzie zmierzyć się z tym samym problemem ... Long .Za dzieciństwa włosy i piękne. Ciąża stała się jeszcze gęstsza. I po porodzie zaczęła się wydostać proste pęczki. Na początku nie zwracałem uwagi, wyjść i wyjść ... .Neimovernaya zmęczenie, spać przez 40 minut dziennie ... ..not do urody.

  • Adelaida Akwarium awatar

    Akwarium Adelaide

    17/10/2018
    70

    8 zdjęcia
    ★★★ włosy, tak jak w reklamie! Robimy laminowania Home + mycie instrukcje dla różnych rodzajów włosów, zdjęć i lifehack ★★★

      Witam, dziękuję za zainteresowanie moją recenzję! Przewodnik „włosy, tak jak w reklamie”, a przepis koktajl powrót pigmentu na wygląd włosów poniżej opinii w tym wątku jest już więcej niż wystarczająco, każdy oferuje swój indywidualny program pielęgnacji, więc myślę, że to będzie ...

  • Redheadtat awatar

    Redheadtat

    05.09.2018
    6

    11 zdjęcia
    Powrót do naturalnego koloru - leczenie trzystopniowy na umysł dmuchanie blasku!

    Witam wszystkich! I wreszcie dojrzał do opinii na temat włosów i dbać o nią. Będę zadowolony, wszystko, wygląd, nie pożałujesz - jest to interesujący tutaj! Aż 14 lat miałem kilka dobrych falowane włosy, Virgin farb i lakierów.

  • Rapunzel777 awatar

    Rapunzel777

    24/10/2015
    42

    44 zdjęcia
    Jak na rok rosną długie włosy po nieudanej fryzury i wiele tajemnic, które jestem gotów podzielić się z wami!

    Dobry dzień dla wszystkich dziewcząt! Chcę opowiedzieć moją historię o tym, jak porzuciła swój elegancki włosy i zaczął walczyć o powrocie! Wstęp: włosy przez całe życie były moje bogactwo i duma.

  • MalinaBlack awatar

    MalinaBlack

    01.06.2017
    14

    7 zdjęcia
    AKTUALIZACJA 05/01/2018! McPhee HISTORIA: HAIR "słoma". Jak odnieść sukces. Wiele z „schładzania” per zdjęcie. Aby wyświetlić wymagany

    Cóż, to był mój czas, aby napisać opinii o tym, jak radzą sobie z ich prawie, ośmielę się powiedzieć, że F A K O N K i włosy. Kto chce czytać długą historię „sposobu życia” mojego słabego i ledwo oddychania włosy, potem nie poprosić, aby opuścić stronę, przesuń palcem w lewo, a ocena, gdzie ...

  • malenarce awatar

    malenarce

    12.08.2015
    20

    8 zdjęcia
    W jaki sposób można przywrócić blond włosy? Najlepsze tajemnic.

    Dzień dobry, droga dziewczyno! Dzisiaj chciałbym podzielić się z wami tajemnice produktów do pielęgnacji włosów. Próbowałem wiele różnych narzędzi, a więc mogę spokojnie powiedzieć, o najlepszy z nich (moim zdaniem).

  • Bonita_Reina awatar

    Bonita_Reina

    20.08.2017
    90

    10 zdjęcia
    Jak udało się nadal rosną długie, kręcone włosy zdrowe, które nigdy nie odrosły poniżej ramion! Moje bogate doświadczenie i wskazówki: Co trzeba robić, a czego absolutnie nie można zrobić !! I oddzielić ocenę z serca !!

    Cześć dziewczyny !! Oderwać końcówkę serca !!)))) Nadszedł czas, aby porozmawiać o tym, jak byłem w stanie rosnąć długie zdrowe włosy w stosunkowo krótkim okresie czasu! Do tej pory, moim długości do kości ogonowej.

  • et al-offline

    et al-

    01.05.2016
    137

    16 zdjęcia
    Eksperyment: Rozdzielić szampon, przeniosłem się do musztardy. Zdjęcia przed i po. Jak myć włosy z musztardą.

    Opowieść o tym, jak spadły tak daleko, aby umyć włosy z musztardą i co wyszło)) dobrze, a szczegółowy opis - takie jak mycie włosów z musztardą. .... ... .PREDISTORIYA I INNE EKSPERYMENTY ...... .. Jako dziecko miałam włosy są bardzo tak sobie. Szczur ogon: długi, ale cienkie.

  • Shoshi awatar

    SOSI

    07.09.2016
    70

    20 zdjęcia
    15 lat zabić włosy, a potem rosną trzy volosiny przez 2 lata, ale własne? - Wiem, że mogę, praktyki. Dużo zdjęć (w tym straszny) i niewiele wskazówek.

    Witamy! Ta recenzja wisi w mojej głowie już ponad rok. A na głowie ... Nie, nie stosy lśniące włosy, aż do pasa, tam nie będzie.

  • Anastasia Bakay awatar

    Anastasia Szpiegowanie

    03.5.2017
    32

    30 zdjęcia
    Historia mojego wspaniałego włosów: ich barwa zmienia się z roku na rok, ale to tylko lepiej. Nie farbować włosy raz w moim życiu. Opieka, grzebienie, szampony, balsamy, co, jak, dlaczego i kiedy. Cała prawda o blondynki.

    Witam wszystkich! Teraz byłby wielki, wielki post. Zapoznajmy! I - Nastya, naturalną blondynką o bardzo miękkiej sierści popiołu pszenicy. Nigdy nie malowane włosy, smugi, nie została wyjaśniona. Mam inny kolor nici. Kolor zmienia się w zależności od oświetlenia i nastroju.

  • A_K_U_L_A awatar

    A_K_U_L_A

    13/12/2015
    134

    51 zdjęcia
    Moja pielęgnacja włosów w domu od A do Z! Jak szybko rośnie jej kolor i długość włosów zdrowych, jak zrobić loki bez pomocy i jak przyzwyczaić do rzadkiego mycia włosów! Wszystkie moje sekrety wycofaniu! + UPDATE dla 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣god

    Witam wszystkich! Cóż, od dawna miałem zamiar napisać opinię w tym temacie, bo wierzę, że mam coś do podzielenia się z wami. Ale, aby zebrać wszystkie swoje przemyślenia, zdjęcia i wskazówki w kupie w opinii nie było tak łatwe, ponieważ chcemy, aby przypomnieć był najbardziej pomocny i pouczające.

  • Aliya_Hamad awatar

    Aliya_Hamad

    16.02.2018
    47

    12 zdjęcia
    UPDATE! Każdy zdesperowany Aga? Możemy w AGA rosnąć włosy bez ALERANY i tabletów? Trichologist dzielić cenne wskazówki i ważne informacje z zagranicznych stron internetowych. Prawdziwy problem, i światło, a nie tak, jak go rozwiązać.

    Witam wszystkich! Dziękuję za zatrzymanie się. W tej branży to już zgromadziła prawie 2000 komentarzy. Wszystkie z nich są przydatne, ale niestety nie był w stanie znaleźć coś naprawdę odpowiedniego dla siebie.

  • Margarita-Musina awatar

    Margarita Musina

    12.09.2015
    62

    25 zdjęcia
    ❤ Jak rosną włosy ❤ koszenia chłopiec, kwadratowy, malarstwo, rosnące natywną załamanie koloru i malowane w kolorze czarnym, usuwania, wybielanie, farbowanie, henna ❤Obnovlen 03 kwietnia 2018g.❤Mnogo zdjęć włosy w różnych czasach i seychas❤

    Cześć wszystkim! Nazywam się Małgorzata i w tym przeglądzie dzielę pielęgnacji włosów. Tam i ich historia, a jak mam im rosnąć, a nie dużo mojej osobistej głupoty w ogóle ma 3,5 roku tego przeglądu jest aktualizowana i stopniowo rośnie ...

  • krakozebra awatar

    krakozebra

    4.05.2018
    11

    25 zdjęcia
    Jak rosną włosy od ramion do pasa na rok. Obchodzi porowate włosy. Homemade maska. Darsonval. domowy przepis nesmyvashki włosy.

    Witam wszystkich! Suszarka - ozdobą każdej kobiety. Ale charakter grubym i piękne włosy nie dostaje wszystko. Z natury moje włosy są porowate, podatne na zerwanie.

  • 1
  • ...
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • ...
  • 42

Wybierz swój język

polskiangielski niemiecki hiszpański francuski włoski portugalski turecki arabski ukraiński szwedzki węgierski bułgarski estoński Chiński (uproszczony) wietnamski rumuński tajski słoweński słowacki serbski malajski norweski łotewski litewski koreański japoński indonezyjski hinduski hebrajski fiński grecki holenderski Czech duński chorwacki Chiński (tradycyjny) Filipińska urdu Azeybardzhansky ormiański Białoruski bengalski gruziński kazachski Kataloński mongolski rosyjski Tadzhitsky Tamil'skij telugu Uzbetsky


Czytaj więcej:   COMBS Lody JAK ZROBIĆ

Dodaj komentarz

Twój e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *